Du har inga artiklar i din kundvagn.
Ingen mat är till nytta om människokroppen inte har förmågan att utvinna nödvändiga näringsämnen från den. I denna laboration kommer eleverna att exponera tre näringsämnen (kolhydrater, proteiner och fett) för olika matsmältningsenrzymer. Dessa prover kommer att jämföras med näringsämnen där inga enzymer tillsätts och kemiska tester kommer att användas för att avgöra om enzymerna var effektiva för att smälta näringsämnena. Eleverna kommer inte bara att förstå vikten av matsmältningssystemet utan också den viktiga roll enzymer spelar för att frigöra näringsämnen från maten och omvandla dem till en form som kan användas av kroppen. Innehåller tillräckligt med material för 5 grupper.Engelsk manual.Innehåll:1,75g Pankreatin/gallsalt1g Albumin1g Stärkelse350mg Pepsin100mg Amylas10ml 0,1 M Natriumhydroxid10ml 0,1 M Saltsyra10ml Biuretreagens10ml Fenolftalein 1%10ml Lugols-lösning10ml olivolja4st Pipetter av plast